Profiel

Management Science is het toepassen van slimme rekenmodellen om efficiënter en effectiever te werken. Met geavanceerde berekeningen en optimalisatie technieken wordt een betere planning gemaakt, die tot meer omzet en minder kosten leidt.

ManagementScience.nl helpt uw bedrijf om slimme oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te gebruiken en te evalueren. Gebaseerd op ruime werkervaring is onze aanpak praktijkgericht, zoveel mogelijk online en gebaseerd op Open Source software.

Praktijkgericht

Verwacht van ons geen lange studies of dikke adviesrapporten, maar werkbare oplossingen in begrijpelijke taal. Vaak is een eerste analyse of demo al mogelijk binnen een week. Wij bedenken en implementeren systemen op basis van vaste bouwstenen, waardoor de ontwikkeltijd kort is.

Online

Onze oplossingen zijn zoveel mogelijk web-based (SaaS). Wij hebben onze eigen, volledig afgeschermde servers waarop wij onze systemen bouwen. De software kan gebruikt worden op iedere locatie of werkplek, op iedere computer met slechts een internetverbinding. Het maakt de implementatie en het onderhoud minder complex én minder kostbaar.

Open Source

Wij gebruiken zoveel mogelijk Open Source software die vrij beschikbaar is. Dit betekent dat u kunt besparen op de jaarlijkse licentiekosten. Een kosten/baten-analyse pakt daardoor snel voordelig uit. Ook staat open source bekend om het sterke innovatieve karakter, passend bij de huidige tijdsgeest.

Contact opnemen…