Slimmer plannen. Beter resultaat.

Uw resultaat moet beter? Meer omzet en minder kosten? De planning van de werkzaamheden binnen uw bedrijf heeft grote invloed op de prestaties. Als de planning niet optimaal is, verliest u onnodig tijd en geld.

Een betere planning levert veel voordelen op:

  • Betere benutting van beschikbare middelen
  • Hogere servicegraad, meer verkoop
  • Minder aandacht of inzet van personeel
  • Voorkomen van verspilling, verlagen van voorraad

Management Science verbetert uw planning met slimme wiskunde en statistiek. Uw bedrijf werkt daardoor efficiënter en effectiever. Zo kunt u snel, eenvoudig en zonder grote risico’s een beter resultaat bereiken.

Slimme ritplanning

Een betere planning van uw transport en vervoer bespaart veel reistijd en onnodige kilometers, bespaart brandstof, verlaagt kosten en vermindert emissies. Routeoptimalisatie is de makkelijkste en snelste manier om met minimale investeringen de productiviteit te verhogen.

Slimme ritplanning met routeoptimalisatie is er in vele soorten en maten. Van complete fleetmanagement systemen (FMS) en transport management systemen (TMS), tot laagdrempelige en kosteneffectieve oplossingen.

Minder emissies

Voor logistiek en transport wordt het steeds belangrijker om uitstoot van schadelijke stoffen te verlagen. De oplossing daarvoor kan worden gevonden in nieuwe logistieke concepten, meer samenwerking en andere vervoersmiddelen. Dit vraagt grote investeringen in tijd en geld.

Slimme  routeplanning is echter een makkelijke en goedkope manier om snel emissies te verminderen. Als meerdere adressen moeten worden bezocht, bespaart u met de snelste route direct al tot 20% CO2 uitstoot.